Parerea Clientilor – Testimoniale

bg soft

BG Soft, colaboreaza cu SCIT in cadrul unui abonament de mentenanta hardware si software. Dupa numal câteva luni, pot confirma faptul ca roadele acestei externalizari sunt deosebit de bogate, peste ceea ce m-am ateptat in momentul semnarii contractului. Garantia satisfactiei este complet acoperita de fapte.

Lucian Vrăbiescu
Manager Tehnic - www.bgsoft.ro

avetour

Suntem foarte multumiti de serviciile SCIT TECHNOLOGY, este o firma de incredere, angajatii foarte amabili si foarte prompti, receptivi si pe pozitie atunci cand am avut nevoie de ajutorul lor. Recomand cu toata increderea.

leana Petrovan
Consultant Turism - www.avetour.ro

primaria floresti

Pe parcursul colaborarii au avut solutii la orice solicitare. Atat dpdv comercial cat si privind interventiile la servere sau statiile de lucru. Suntem multumiti in special de promtitudiea inverventiilor remote. RECOMAND.

Manu Marius
Primaria Floresti - www.floresticluj.ro

simetrix

Aleg sa contractez serviciile SCIT TECHNOLOGY in primul rand datorita relatiilor vechi ce exista intre mine si CEO’ul acestei companii. Impreuna cu minutiozitatea si profesionalismul dat in procesul de diagnosticare, costurile si termenele de livrare propuse pentru solutionarea cazurilor si nu in ultimul rand al garantiei extinse oferite pentru fiecare operatiune efectuata ma indruma fara nicio rezerva sa ii recomand cu caldura.

Tiberiu Petric
Dir. Vanzari - www.simetrix.ro

GREENSOFT

Profesionalism si promptitudine. Sunt doua calitati esentiale intr-o lume a concurentei, o lume in care se taxeaza cea mai mica greseala.

Niculina Melinte
Dir. Vanzari - www.greensoft.ro

Adauga si tu un testimonial

Strong Testimonials form submission spinner.

Camp obligatoriu