Mini interviu online

Consultant relatii clienti

Ai aplicat pe un post de Consultant Relatii Clienti in domeniul IT: Electronica si Service, Mentenanta B2B, Comert Online si Solutii Comunicatii de Voce.

Compania angajatoare este Scit Tehnology SRL din Cluj-Napoca, firma cu capital romanesc privat ce opereaza pe piata din anul 2018.

Suntem furnizori de servicii IT&C B2B: reparatii echipamente electronice avansate, vanzare echipamente consumabile si accesorii pentru service-urile IT din tara, abonamente de mentenanta a infrastructurii IT, producatori de centrale telefonice digitale avansate, administrare si proiectare retele, audit de securitate cibernetica, sisteme de backup la distanta, etc.

Persoana care va ocupa postul pentru care recrutam acum, va avea urmatoarele sarcini:

  • Primirea clientilor si interfata directa cu acestia, precum si comunicari telefonice si electronice
  • Receptionare echipamente si predarea acestora, vanzarea de produse din magazinul propriu precum si facturarea si incasarea contravalorii acestora, realizarea de rapoarte, alte mici task-uri similare aflate in relatie directa cu cele mentionate anterior
  • Operarea cu exactitate in ERP-ul si CRM-ul firmei a tuturor evenimentelor si actiunilor intreprinse, dupa caz
  • Alte task-uri similare izvorate din activitatea curenta

Acum, ca ne-am prezentat succint, te rugam sa faci si tu acelasi lucru, raspunzand cat se poate de concret si la obiect, intrebarilor din acest formular. TE RUGAM: nu te lansa in explicatii savante si nici nu lasa intrebari fara raspuns. Raspunde scurt si clar.

Pe baza acestor raspunsuri vom intocmi o lista finala cu persoanele care vor participa la interviu, daca vei face parte din aceasta lista te vom contacta telefonic si vom stabili impreuna detaliile urmatoare.

Loading